Під стінами міськради яблунівці влаштували мирну акцію протесту

Сьогодні, 11 грудня, під стінами Канівської міської ради зібралися жителі села Яблунів на мирний протест. Одні висловлювали слова підтримки новообраній старості села Валентині Береговій, інші ж навпаки  виражали своє невдоволення таким призначенням.

Передає журналіст газети «КаніВчанка».

Контролювати правопорядок приїхали і працівники Канівського відділення поліції. Сама ж акція відбулася спокійно. Міський голова Ігор Ренькас поспілкувався з громадою,  вони обмінялися своїм баченням розв’язання проблеми, яка виникла у зв’язку з призначенням Валентини Берегової старости села Яблунів Канівської ОТГ.

Під час засідання сесії міської ради, депутат Віктор Огороднік, заявив: «місто козацької слави, місто Тараса Шевченка очолює міський голова, який гнобить громаду». Він додав, що яблунівці і надалі в знак свого протесту будуть брати участь в усіх акціях.

«І коли приїздитимуть делегації з міст-побратимів, і  коли прибуватимуть міністри чи Президент України – ми будемо протестувати, доки влада нас не почує», – заявив Віктор Огороднік.

Міський голова Ігор Олександрович також звернувся до депутатів та присутніх з пропозиціє не «розхитувати» ситуацію в селі.  «Призначення Валентини Берегової на посаду старости села не є довічним, і в разі неефективності її роботи я внесу пропозицію про звільнення Валентини Анатоліївни», – додав очільник міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *