ЮНІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ АКТИВНО ГОТУЮТЬСЯ ДО ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ

24 березня відбулися змагання з волейболу за Першість Канівської районної ДЮСШ «Колос» в рамках підготовки до  Чемпіонату  Черкаської області з волейболу, який відбудеться 6 квітня в Каневі .

Команди були представлені учнями, які займаються в навчальних групах Канівської районної ДЮСШ «Колос»  в   Бобрицькому НВК,  а також  команди з м. Канів  ДВК «Вікторія», та  Золотоніської РК ДЮСШ.  Нажаль, не змогли прийняти участь  в змаганнях команди з Ліплявської та Степанецької ОТГ, тож змагання відбулися по коловій системі серед чотирьох команд.

Змагання відбулися в рівній та цікавій боротьбі, часто тільки у вирішальній партії вирішувалась доля перемоги команди.  Місця в турнірній таблиці: перше місце  ДВК «Вікторія» – 8  очок, друге місце Золотоніська РК  ДЮСШ – 6 очок, третє місце – Канівська районна ДЮСШ – 3 очка, четверте місце у команди з Бобрицького НВК – 1очко. Хочеться відмітити молодший вік гравців деяких команд з Бобрицької команди та ДЮСШ, та це добрий досвід для підвищення майстерності в грі з більше досвідченими командами.

За інформацією Канівської районної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *