Коронавірус вносить свої корективи: як цьогоріч святкуватимуть День міста канівчани

Повідомила начальник відділу культури Оксана Труфанова в ході останньої апаратної наради Канівського міського голови Ігоря Ренькаса, з керівниками профільних відділів виконавчого комітету та директорами комунальних підприємств, що проходила у п’ятницю, 4 вересня.

Нагадаємо, у другу суботу вересня, що цьогоріч випадає на 12 вересня, Канів відзначить 942-у річницю від заснування міста.

Однак, з огляду на стрімкий зріст кількості захворілих на коронавірус у Каневі останнім часом питання доцільності проведення масових заходів з нагоди свята вивчала комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. До слова, станом на 4 вересня  загальна кількість підтверджених випадків інфікування вірусом COVID-19 складає 82 особи.

Враховуючи обставини, комісія ТЕБ та НС закликала організаторів утриматися від проведення масштабних святкувань, оскільки дотриматися всіх заходів безпеки при зібранні великої кількості людей, буде складно. Організаційний комітет прислухався до рекомендацій та повідомив, що в суботу, 12 вересня, на набережній Дніпра з нагоди свята відбудеться благодійний захід на підтримку онкохворої канівчанки Анастасії Кравченко та невеликий концерт за участі найкращих артистів міського будинку культури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *