З 14 вересня призупиняється рух міського громадського транспорту. Міжміських, міжрайонних, міжобласних та інших рейсів обмеження не стосується

Увага! З 14 вересня рух міського громадського транспорту призупиняється. Відповідне рішення було ухвалено в ході останнього засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Канівської міської ради у п’ятницю, 11 вересня.

Повідомляє Канівська міська рада.

Нагадаємо, у четвер, 10 вересня, державна комісія з питань ТЕБ та НС визначила «червоний» рівень епідемічної небезпеки у 37 адміністративних одиницях, серед яких і Канів.

«Червона» карантинна зона передбачає низку нових обмежень, зокрема, на два тижні призупиняється рух міського громадського транспорту за маршрутами №1, №2, №4, №5. Вже вирішено питання щодо підвезення лікарів.

Міжміських, міжрайонних, міжобласних та інших рейсів обмеження не стосується.

– Через два тижні рівень епідемічної ситуації буде переглядатися і, сподіваємося, що ситуація зміниться. Кількість захворілих зменшиться, а, отже, ми вийдемо з «червоної» зони, – говорить Канівський міський голова Ігор Ренькас. – Разом з тим – звертаюся до громади – ситуація залежить лише від нас, чи вийдемо ми з червоної зони чи будемо в ній до Нового року.

Звернення членів комісії з питань ТЕБ та НС до громади Канева:

– «Червона» карантинна зона в Каневі – це наслідки нашої спільної безпечності і недалекоглядності. Це наші захисні маски, спущені на підборіддя, це забування помити руки, це зустрічі з друзями без дотримання соціальної дистанції тощо. Сьогодні ми самі потерпатимемо від цього, оскільки якщо вас не торкнулася страшна хвороба, то обмежувальні заходи, зачеплять практичного кожного, створюючи дискомфорт та зайві клопоти. Давайте дбати про себе та захищатися. Лише в такому разі ми зможемо повернутися до звичного ритму життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *