Синоптики розповіли, яку погоду чекати наступного тижня

Погода налагоджується, оскільки циклон, що поливав нас дощами, втрачає сили, поступаючись місцем антициклону зі сходу, який блокуватиме всі спроби західноєвропейських циклонів знизити атмосферний тиск і зіпсувати погоду у нашому регіоні, повідомляє начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Температурний фон залишається на 4-6º вище кліматичної норми, а це по жовтневим міркам дуже тепло. Вночі очікується 9-14º, а вдень 18-23º. Така погожа, лагідна тепла та суха погода утримається на Черкащини щонайменше тиждень. В окремі дні дискомфорту додаватиме поривчастий вітер.

Встигніть намилуватися чарівною порою теплої «золотої осені». Гуляючи алеями парку, милуємося неймовірною красою дерев, квітів. Адже восени в них зібрано дуже багато фарб і відтінків. У повітрі з’являється невелика прохолода, тому дихається легко, зовсім по-іншому, ніж влітку.

«Ложкою дьогтю» у такій погодній ідилії в окремі періоди є значна ймовірність раптового погіршення видимості імлою – це транскордонне переміщення частинок пилових бур з пустель Середньої Азії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *