Керівництво міста та району не задоволене повільним темпом ремонтних робіт приймального відділення Канівської лікарні

Сьогодні голова районної державної адміністрації Юрій Розе та Канівський міський голова Ігор Ренькас проінспектували хід виконання робіт по капітальному ремонту приміщень приймального відділення головного корпусу КНП «Канівська ЦРЛ», що проводяться у рамках президентської програми «Велике будівництво».

Повідомляє Канівська РДА.

Замовником робіт є Департамент будівництва Черкаської ОДА, підрядник – ПП Уманьрембуд 2. Кошторисна вартість об’єкта – 9 643 035 грн. Орієнтовний термін закінчення усіх робіт – кінець 2020 року.

Зазначимо, що роботи тривають близько місяця, та, на жаль, проводяться повільно. Це створює незручності для відвідувачів та персоналу установи.

Керівницво міста та району висловило побажання проводити щотижневі наради з підрядною організацією щодо прискорення робіт відповідно до графіку. З такими темпами робити, до кінця року кошти можуть бути не освоєні у повному обсязі та будуть повернуті до державного бюджету. Щоб цього не допустити, потрібно активізувати роботу підрядної організації.

У відділенні будуть рецепція, приміщення для консультацій та оглядові, рентген кабінет, вбиральні, а також окремі зони для пацієнтів, що очікують лікаря, та осіб, що їх супроводжують.

Окрім того, планується за державні кошти оснастити заклад сучасним обладнанням, що дозволить надавати ефективну медичну допомогу на рівні світових стандартів. У відділенні планується наявність УЗД-апарату, ендоскопічного обладнання, кардіомонітора, дифібрилятора, апарату ШВЛ, лабораторного обладнання, КТ тощо.

Відділення матиме і сучасний діагностичний блок, де буде встановлено обладнання для проведення термінових аналізів та проведення досліджень, у відділенні мають бути створені усі умови для проведення успішних реанімаційних заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *