У Каневі активісти провели «суботник» біля Музею військової техніки

У суботу, 14 листопада, силами громадських активістів відбулася акція прибирання біля Музею військової техніки, що розташований по вулиці Енергетиків у Каневі.

Повідомляє міськрада.

За словами організаторів до заходу долучилися представники: Спілки ветеранів Афганістану; Спілки Канівського Козацтва; Спілки повітрянодесантних військ; місцевого осередку «Партії Зелених України» та інші.

Спільними зусиллями було прибрано та розчищено зелену зону від сміття, самосаду та повалених дерев. Також канівці огородили та підтримали молоді дерева, розчистили зелену зону до охайного виду.

– Усім, хто долучився, величезна подяка та повага! Також дякуємо від усієї громади спонсорам заходу: підприємствам «Магніт» та «Ергопак», – зауважив один із організаторів Віталій Щур. – Після активної праці за традиційною «козацькою кашею» (яку приготували представники Канівського козацтва), ми обговорили й наші майбутні дії та заходи щодо розвитку мікрорайону та приведення місцевої зеленої зони до рівня парку. Почули багато гарних ідей та цікавих бачень. Відтак, проект парку у цьому районі буде розвиватись та за підтримки «громади – бізнесу – міської влади» стане окрасою нашого міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *