Місто надало 50 тисяч гривень допомоги родині, яка постраждала в ДТП поблизу Литвинця

Депутати одноголосно підтримали відповідне рішення за ініціативи Канівського міського голови Ігоря Ренькас, йдеться на сайті Канівської міської ради.

Як повідомлялось раніше, 28 листопада біля села Литвинець, що на Канівщині, сталася трагічна аварія. О 17:38 диспетчеру повідомили, що на спуску з гори водій легкового автомобіля не впорався з керуванням та в’їхав у дерево.

До місця події виїхало три бригади «екстренки». З’ясувалось, що в машині знаходились 74-річний дідусь, 63-річна бабуся та дві онучки 6-ти та 11-ти років.

Водія затисло в автомобілі. Чоловіка доправили до Канівської ЦРЛ в термінальному стані з відкритою черепно-мозковою травмою, але він впав у кому та через 15 хвилин помер у лікарні.

Старшу дівчинку після надання першої медичної допомоги бригада «швидкої» доправила до Золотоніської багатопрофільної лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм стегна та нирок.

Молодшу дитину у важкому стані у супроводі бабусі транспортували до Черкаської обласної дитячої лікарні. У дівчинки діагностували закриту черепно-мозкову травму (ЗЧМТ), забій головного мозку, закриту травму грудної клітки, живота та перелом шийного відділу хребта. Бабуся ж під час аварії також отримала ЗЧМТ, струс та забій гомілки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *