Судитимуть колишнього інспектора Канівського природного заповідника та його спільника, яких навесні затримали за браконьєрством

В акваторії Канівського водосховища річки Дніпро здійснювався незаконний вилов риби зі збитками в сумі понад 36 тис грн. Черкаською  обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього інспектора з охорони природно-заповідного фонду відділу служби державної охорони Канівського природного заповідника та його спільника. Про це повідомляє Черкаська обласна прокуратура.

Особи обвинувачуються у незаконному зайнятті рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду (ч. 1 ст. 249 КК України). За даними слідства, вказані особи в забороненому місці та за допомогою заборонених знарядь лову – сіток, здійснили незаконний вилов риби в акваторії Канівського водосховища річки Дніпро.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводилося слідчим територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві. особам загрожує покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *