У Канівській громаді відсвяткували День молоді: як це було

В останні вихідні червня ми традиційно відзначаємо День Молоді. Це свято дуже важливе для нашої держави. Адже саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні.

Повідомляє Канівська міська рада.

У неділю 27 червня з ранку на території стадіону ЗОШ №4 відбувся відкритий Чемпіонат Канівської міської територіальної громади з пляжного волейболу. Участь у якому прийняло 9 команд. В результаті запеклої боротьби перемогу здобула команда Хоменка Івана та Лихошерстої Юлії.

До слова, святковою програмою з відзначення Дня молоді передбачалося проведення ряду заходів, але погода внесла свої корективи. Через це шоу з роллер блейдингу, скейтбордингу та скутерінгу й відкритий турнір з вуличного спорту «Street Workaut» довелось перенести.

Надвечір в міському Будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня молоді та 25-ї річниці Конституції України, в якому взяли участь творчі колективи, артисти міста та вихованці спортивного клубу «Івазар».

З вітальними словами до присутніх звернулися секретар міської ради Оксана П’яткова та заступник міського голови Тетяна Жівотова. Секретар міської ради Оксана П’яткова нагадала, що молодість – це не вік, а стан душі та побажала всім завжди залишатися молодими.

Від імені Канівського міського голови Ігоря Ренькаса та від себе особисто вітання висловила його заступниця Тетяна Жівотова. Та побажала всім самовіддано працювати на благо нашого народу, на благо України. Також вона зауважила, що прийняття Конституції стало новою точкою відліку в процесі державотворення нашої країни.

По завершенню концерту всі присутні глядачі отримали багато позитивних емоцій, чудовий настрій та натхнення на майбутні звершення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *