Троє осіб постраждали у ДТП на Канівщині

На Канівщині рятувальники ліквідували наслідки ДТП. Про це повідомили в головному управлінні ДСНС України у Черкаській області.

27 серпня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що біля села Потапці Бобрицької територіальної громади, сталась ДТП за участю двох автомобілів.

Внаслідок аварії травмовано три особи.

Вогнеборцями 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини проведено деблокування постраждалого та відключення акумуляторної батареї.

Виклик до «швидкої» надійшов о 13:06. Повідомили, що там зіштовхнулись два авто, одне злетіло в кювет. На місці події працювали дві бригади «швидкої». Про це у коментарі «Вичерпно» повідомила речниця обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР Ірина Назарок.

– Медики надавали допомогу трьом травмованим. Усіх пацієнтів доправили до Канівської ЦРЛ. У 52-річного водія з автівки в кюветі виявили закриту черепно-мозкову травму, забої шийного відділу хребта та ліктьового суглоба. У 49-річної пасажирки діагностували закриту черепно-мозкову травму, множинні садна та забої і травму грудного відділу хребта. У 53-річного водія іншого авто – перелом гомілки, — повідомила Ірина Назарок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *