У Скічка не встигли відкрити Шевченківський центр, як обіцяли, до Дня Незалежності

Підрядник не встиг завершити реконструкцію Шевченківського центру у Каневі, як це обіцяв голова Черкаської ОДА Олександр Скічко до Дня Незалежності. У адміністрації пояснили, що будівельні роботи уже завершені, натомість триває благоустрій об’єкта.

Про це повідомляє КаніВчанка із посиланням на інформацію із сайту 18000.

У Черкаські ОДА виданню 18000 надали коментар голови адміністрації Олександра Скічка щодо ситуації із Будинком культури.

«Цього року буде завершено історію Будинку культури в Каневі як 36-річного довгобуду. І нарешті завдяки Програмі Президента #ВеликеБудівництво розпочнеться його нова історія – як Шевченківського культурного центру. Натепер на об’єкті вже завершені основні будівельні роботи. Наразі тривають роботи із благоустрою, закуповуємо меблі тощо. Однак у своїй роботі ми завжди керуємось комплексним підходом. А тому вирішили вийти за межі проєкту. Ми не лише реконструюємо Будинок культури в центрі Канева, а й ремонтуємо центральну вулицю. Окрім того, зараз розглядаємо ідею створення скверу поруч із Будинком культури. Усе для того, щоб гармонізувати і стилізувати цей простір у центрі міста», – йдеться у коментарі.

На коли планується офіційне відкриття об’єкту – не повідомляється.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *