Звичка бути здоровими: в області більшає активних парків

Ще шість активних парків запрацювали на Черкащині минулими вихідними. Інтерактивні, багатофункціональні, компактні – тут є все для того, щоб кожен охочий уже сьогодні почав формувати у себе здорові спортивні звички, зауважує очільник Черкащини Олександр Скічко.

Відкрили активні локації у Ватутіному, Звенигородці, Христинівці, Смілі, Бобриці та Мокрій Калигірці. Випробовували їх разом зі спортивною малечею заступники голови ОДА Роман Карманнік і Лариса Кошова. Раніше активні парки вже відкрили в Черкасах, Золотоноші та Умані.

– Ми хочемо, щоб у кожного черкащанина з’явилася нова звичка – бути здоровим! – наголосив керманич області Олександр Скічко. – Тому працюємо над тим, аби в області більшало активних парків. Кожен із уже відкритих інтерактивних майданчиків розташований у скверах і зелених зонах. Тепер охочі мають змогу займатися спортом із VIP-тренером, просто навівши свій телефон на табличку з QR-кодом. Сюди можна приходити самому чи з родиною.

Нагадаємо, соціальний проєкт «Активні парки» впроваджують у межах програми Президента «Здорова Україна». Усього на Черкащині буде 23 активні парки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *