Увага! У Канівській громаді шахраї телефонують від імені міського голови

У зв’язку з надходженням інформації від громадян щодо телефонних дзвінків зі зверненнями невстановлених осіб від імені міського голови з пропозиціями придбати нерухомість, а насправді з корисливою метою – заволодіння грошовими коштами шляхом обману та зловживання, офіційно повідомляємо, що такі дзвінки здійснюються шахраями, які не мають жодного відношення до Канівського міського голови Ігоря Ренькаса.

Повідомляє Канівська міська рада.

– Як мені стало відомо, шахраї здійснюють від мого імені дзвінки та запевняють, що готові хоч зараз купити житло від імені очільника Канівської міської територіальної громади. Таким чином зловмисники намагалися незаконно заволодіти коштами та дискредитувати мене. Офіційно повідомляю, що це шахрайство. Жодних дзвінків я не робив і не давав подібних розпоряджень іншим. Категорично засуджую подібні дії, – коментує ситуацію міський голова Ігор Ренькас

З метою запобігання діяльності шахраїв та упередження умисних дій невстановлених осіб, які мають корисливий мотив, просимо громадян, яким надійшли такі дзвінки, або стало відомо про осіб, які їх здійснюють, повідомляти про це правоохоронні органи за номером «102».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *