197 округ: двох Войцехівських в бюлетені не буде

На виконання рішення Окружного адміністративного суду міста Києва Комісія внесла зміни до додатка 2 до своєї постанови від 24 вересня 2021 року “Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах № 184 та № 197 на проміжних виборах народних депутатів України 31 жовтня 2021 року”, замінивши слова “Войцехівський Віталій Олександрович” словами “Шевченко Віктор Олександрович”.

Про це інформують у ЦВК.

Своєю ухвалою суд, зокрема, зупинив дію рішення Деснянського районного у місті Києві відділу державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) у вигляді свідоцтва про зміну прізвища, імені, по батькові з Шевченко Віктор Олександрович на Войцехівський Віталій Олександрович. А також – заборонив Комісії використовувати змінені дані Шевченка В.О. під час організації підготовки та проведення проміжних виборів народного депутата України 31 жовтня 2021 року в ОВО № 197.

Нагадаємо, раніше ЦВК  зареєструвала кандидатом повного тезку провладного кандидата, який змінив ім’я та прізвище за десять днів до реєстрації. Тоді ЦВК винесла позитивне рішення незважаючи на суттєві невідоповідності в поданих документах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *