На базі канівського коледжу створили клас-студію відеожурналістики

Професійне звукове та освітлювальне обладнання, сучасні штативи та відеотехніка – відтепер все це до послуг студентів та викладачів Канівського фахового коледжу культур і мистецв, які займаються за фахом операторської майстерності та фотозйомки.

Про це повідомляє ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

Конкурс вже кілька років поспіль проводить Фонд «МХП-Громаді» на Канівщині він реалізовується за підтримки Миронівської птахофабрики та ТОВ «НВФ «Урожай».

«На реалізацію проєкту фонд МХП виділив 50 тис. грн, ще близько 40 тис. грн надали партнери з Асоціації «Ламберсар Канів Україна ALKU». Завдяки цьому ми наповнили клас сучасною технікою, необхідною для здобуття студентами практичного досвіду. Ми щиро вдячні нашим благодійникам і меценатам, адже тепер зможемо забезпечити своїм вихованцям необхідну базу для того, щоб вони стали справжніми професіоналами своєї справи», – зауважив директор коледжу Віктор Тихомир.

У свою чергу менеджер фонду Світлана Березань відзначила, що конкурс якраз і спрямований на те, щоб підтримати хороші й корисні ідеї, допомогти небайдужим людям, які прагнуть розвивати свої заклади і в цілому громаду.

Враженнями від обладнаної студії поділився Тимур Селезньов, викладач операторської майстерності та відеомонтажу коледжу: «Свого часу я теж навчався тут і на той момент у нас практично не було жодної техніки, лише камера одна на всіх. Нині ж практично кожен студент, який здобуває фах оператора, має свою камеру. Стосовно ж світла та іншої професійної техніки, то ми мали лише кілька елементів. Тепер же, завдяки проєкту, в нас є справжня студія, в якій є різнопланові потужні софтбокси, що забезпечують якісне світло, рінгвайти для зйомок, штативи, стедікам для стабілізації камери, а також звуковий ресівер тощо. Словом, для навчання й практики – це просто скарб!»

Влітку в коледжі презентували оновлену хореографічну залу, в якій було облаштовано сучасну спеціальну підлогу. До фінансування проєкту долучився й МХП, виділивши кошти в розмірі 45 тис. грн.

На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *