Канівська Багатопрофільна лікарня отримала нове медичне обладнання

Новий флюорограф, інкубатор для немовлят, відеогастроскоп та три монітори пацієнта передав медикам Канівської багатопрофільної лікарні голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко під час візиту до медичного закладу, 12 січня.

Про це повідомляє Канівська міська рада.

Відповідне обладнання було закуплено Управлінням охорони здоров’я Черкаської ОДА за рахунок субвенції з державного бюджету на суму більше 5 мільйонів гривень.

˗ Мені дуже приємно, що саме в Каневі нам вдалося реалізувати багато важливих проектів, про які в 2019 році я навіть і не думав. За цей час для лікарні було зроблено не мало, але я вважаю, що на цьому зупинятися не варто і потрібно продовжувати працювати в цьому напрямку та поставити перед собою мету ˗ повністю облаштувати Канівську багатопрофільну лікарню, ˗ зауважив Олександр Скічко.

Також під час передачі обладнання були присутні: народний депутат Віталій Войцехівський, заступниця голови ЧОДА Лариса Кошова, Канівський міський голова Ігор Ренькас та головний лікар Канівської багатопрофільної лікарні Віра Шапошник. Віталій Войцехівський у ході заходу пообіцяв продовжити започатковану справу Олександра Скічка та всіляко  підтримувати розвиток Канева.

Варто додати, нове медичне обладнання дозволить значно покращити проведення різноманітних скринінгових досліджень, вчасно діагностувати онкологочні патології, надавати медичну допомогу новонародженим дітям, контролювати життєдіяльність тяжкохворих пацієнтів тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *