У Каневі планують відремонтувати дорогу по вулиці Енергетиків

У вівторок, 11 січня, Канівський міський голова Ігор Ренькас взяв участь у робочій нараді під головуванням очільника Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка.

Про це повідомляє Канівська міська рада.

На зустріч було запрошено керівників профільних департаментів та Служби автомобільних доріг. Серед основних питань, які цього дня розглядались ˗ ремонт дорожнього покриття по вулиці Енергетиків, частина якої  знаходиться на утриманні Служби автомобільних доріг.

– Це головна дорога міста і вона в жахливому стані. Лише спільними зусиллями ми зможемо її відремонтувати, – зазначив Ігор Ренькас.

Після детального обговорення цієї проблеми учасники наради вирішили, що проектно-кошторисна документація на ремонт дорожнього покриття буде розроблена за рахунок Служби автомобільних доріг, а проектно-кошторисна документація на ремонт тротуарів вздовж вулиці Енергетиків – за рахунок міського бюджету.

Як зауважив Олександр Скічко, залучившись підтримкою народних депутатів, що представляють Черкаську область у Верховній Раді, облаштування доріг у Каневі за рахунок коштів державного бюджету в 2022 році продовжуватиметься.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *