У шкільній їдальні Канівської ЗОШ ім. Т. Г. Шевченка відбулась презентація шкільного меню за рецептами Євгена Клопотенка.
Про це повідомляє радіо «Магніт».
Запрошувались усі бажаючі батьки, учні яких навчаються в цьому закладі. Присутні мали змогу скуштувати страви з представленого меню.
Організатори наголосили, що готові до співпраці та відкриті до діалогу задля покращення.
Відзначимо, що із січня 2022 року українські школи перезавантажують шкільне харчування. Діти їстимуть менше хліба, цукру й солі, а от кількість овочів, м’яса та «молочки» на тарілках учнів навпаки збільшиться. В оновленому меню, яке розробив зірковий кухар Євген Клопотенко, наразі 160 страв, але він працює над тим, щоб кількість рецептів розширити до 500.