Для однієї із груп канівського дитячого садочка «Дударик» придбали матраци та постільну білизну

Днями в одній із груп ЗДО «Дударик» у Каневі покращили побутові умови для діток – придбали 22 нових матраци та 44 комплекти постільної білизни.

Про це повідомляє ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

Проєкт вдалось реалізувати завдяки ініціативі та активній участі батьків, а також за підтримки Миронівської птахофабрики.

«Наш садочок має вже тривалу історію, адже він один із найстаріших у місті. Свій відлік ведемо аж із 1964 року. Радію, коли умови в групі покращуються і нові придбання для спальні – це, якраз, такий випадок. Завдяки новим матрасам та постілі, 19 діткам, які нині займаються в групі, забезпечено кращий комфорт та зручність. Тож щиро дякую всім батькам та нашому спонсору – птахофабриці, за допомогу й небайдужість. Тепер плануємо оновити ще й покривала» , – ділиться вихователь групи «Вишенька» Наталія Тулумбасова.

До слова, 1 лютого в дитячому садку «Дударик» відзначали День народження – закладу виповнилося аж 58 років.

Додамо також, що за підсумками 2021 року, Миронівська птахофабрика підтримала близько десяти проєктів з розвитку освітніх закладів Канівщини. На ці цілі, у вигляді коштів та продукції, минулоріч було спрямовано близько 240 тис грн.

На зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди стоять та у приміщенні

Немає опису світлини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *