У місті-побратимі Сономі (США) відбувся благодійний обід у підтримку Канева

Україна вже майже три місяці бореться з нахабною повномасштабною агресією з боку російської федерації. Усі ці дні українська армія та народ мужньо чинять опір. Європа та Сполучені Штати Америки невтомно допомагають нашій країні вистояти у цій кривавій війні.

Відтак, у п’ятницю, 20 травня, у американському місті-побратимі Сонома у підтримку Канева пройшов благодійний обід. Щоб потрапити на цей захід необхідно було придбати вхідний квиток, вартість якого становила 100 дол.

У ході обіду сономівці не лише смакували традиційними українськими стравами, а заслухали звернення Канівського міського голови Ігоря Ренькаса до дружнього міста і його жителів та продивилися невеликий відеоролик, в якому було частково відзвітовано про грошові кошти, які наша громада отримала раніше.

– Я дуже вдячний нашим американським побратимам за постійну підтримку та допомогу, – підкреслив міський голова Ігор Ренькас.

Нагадаємо, що західні міста, які вже давно побраталися з нашим Каневом з перших днів війни висловлюють нам свої слова підтримки та постійно надають як фінансову, так і гуманітарну допомогу.

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 3 людини, квітка та на відкритому повітрі

За інформацією Канівської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *