Черкащина активно готується до опалювального сезону

До прийдешнього опалювального сезону активно готується Черкащина. Він має стати найважчим для всієї країни за всі роки незалежності. Стан підготовки міст та регіону до опалювального сезону 2022/23 рр. обговорили під час наради під головуванням міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова з місцевою владою Черкаської області.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА.

– Щоденно спільно з місцевими керівниками пропрацьовуємо всі моменти опалювального сезону 2022/23 рр., – відзначив Ігор Табурець. – Зокрема, найближчим часом будемо перевіряти обласну систему теплопостачання до роботи в режимі надзвичайної ситуації. Наша мета – стабільне тепло в оселях черкащан!

Міністр закликав керівника Черкаської ОВА Ігора Табурця провести стрес-тест системи теплопостачання в усіх містах та підготуватися до надзвичайних ситуацій.

– Черкаська область якісно готується до опалювального сезону, – відзначив міністр. – У цьому переконався на черговій, двадцятій нараді з місцевою владою. Місто Черкаси активно переходить на альтернативне паливо та модернізує тепломережі. Щиро вітаю і вдячний за цю роботу. Очікую від Черкаської області впевненого проходження опалювального сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *