У Канівській громаді з квітня було видано більше 2 тисяч продуктових наборів для переселенців

На сьогодні на території Канівської міської територіальної громади зареєстровано 4,5 тисячі внутрішньо переміщених осіб, які знайшли собі житло та прихисток.

Про це повідомляє Канівська міська рада.

З початку квітня працівниками Канівського центру соціальних служб видано 2100 пакетів з продуктовими наборами для внутрішньо переміщених осіб, які проживають в нашій громаді. Загальна вага отриманої допомоги складає біля 20 тонн продуктів. Всього, згідно звернень, продуктову допомогу отримують більше тисячі внутрішньо переміщених осіб. Більше 500 осіб отримали засоби гігієни (мило, гелі для душу, шампуні, зубні пасти та щітки, гігієнічні прокладки, вологі та сухі серветки, туалетний папір). На жаль, не кожен отримав повний набір, а лише частково.

Також було видано 175 матраців, 100 одіял і 10 пледів. Знаючи потребу в таких речах звертаємося до канівчан, по можливості, поділитися з нашими гостями ковдрами, подушками та постільною білизною. Все можна приносити в міський будинок культури.

За допомогу ми вдячні міським релігійним громадам, містам побратимам із Польщі (Хелмно і Члухів), із Німеччини (Фірзен), громадським організаціям, приватним підприємцям. Також вже тричі внутрішньо переміщені особи отримали допомогу від Міжнародної гуманітарної організації World Central Kitchen.

На сьогодні Канівська громада в змозі щомісячно забезпечити продуктами харчування всіх найбільш потребуючих переселенців. Тож звертайтесь, видача продуктів проводиться кожної середи та п’ятниці з 9:00 до 13:00 в приміщені Канівської міської ради (адреса: вул.. Олега Кошового, 3, вхід із двору).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *