У Каневі горів цех з переробки м’ясних та рибних продуктів (Доповнено)

21 травня близько 23:15 виникла пожежа у виробничому цеху з переробки рибних продуктів у мікрорайоні Костянець.

Про це повідомляє Канівський районний відділ Управління ДСНС України у Черкаській області.

На боротьбу з вогнем після отримання повідомлення, спрямовано черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, а також місцева пожежна команда із села Синявка та добровільна пожежна команда ТОВ “Віджи-Фармінг”.

Коли на місце події прибули перші пожежні бригади, пожежа вже встигла поширитися на площі 400 кв.м та загрожувала охопити усю будівлю. Спільними зусиллями рятувальників та пожежних добровольців, вогонь вдалось стримати та врятувати від знищення більшу частину виробничої будівлі, загальна площа якої становила 1800 кв.м.

Пожежу ліквідовано о 02:13.

До робіт з ліквідації пожежі були залучені 21 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *